Gör så här, diabilder

Så här går det till

E-posta din beställning med hjälp av formuläret nedan. Berätta vad det är du vill ha. Jag bekräftar via e-post när det finns tid att ta emot bilderna. Skicka sedan dina bilder till:

IT-Kvalitet/Anders Reuterswärd
Ängsviks torpväg 15
184 95  LJUSTERÖ

Kontrollera dina bilder noga. Böjda och skeva pappersramar fungerar inte särskilt bra. Ersätt sådana ramar.

Paketera väl och säkert – det är dina bilder det handlar om. Det går också utmärkt att lämna och hämta personligen efter överenskommelse.

Bilderna sorteras i mappar per magasin. Märk magasinen med vad mappen ska heta. Inkludera årtal och månad för ännu enklare sortering.

Behandlingen tar maximalt fem arbetsdagar efter mottagna bilder, utom under sommarsemestertid, då det kan ta längre tid. Undantag också för stora bildmängder (normalt är att kunder kommer med några hundra bilder, den största mängd jag gjort åt en enda kund är tretusen bilder – det tog en månad).

Originaldiabilderna återsänds mot fraktkostnad. Om du inte vill behålla dem kan jag kostnadsfritt se till att de lämnas till återvinning. De digitala bilderna levereras via molnet eller per post på ett usb-minne mot förskottsbetalning till Swish eller bankgiro. För faktura tillkommer en avgift.